"Вкрай рідкісний випадок": у вагоні паризького метро народилася дитина 

Новини — Понеділок, 1 квітня 2024, 22:07 —

У метрополітені Парижа цими вихідними сталася рідкісна подія – в одному з вагонів на маршруті у жінки несподівано почалися пологи і дитина з’явилася на світ прямо у метро. 

Як пише "Європейська правда, про це повідомляє BFMTV.

Виняткова ситуація сталася ще у неділю, але у ЗМІ інформація потрапила вже наступного дня. 

Близько 10:50 ранку у неділю екстрені служби отримали повідомлення про те, що в одному з вагонів потяга на 5-й лінії паризького метрополітену у вагітної жінки почалися пологи. Забрати її у лікарню вже не встигали, пологи проходили у метро в районі станції "Північний вокзал", куди до породіллі приїхали медики.   

Реклама:

Оператор метрополітену RATP згодом повідомив, що через цю ситуацію на 5-й лінії на одну годину зупиняли рух. У коментарі Le Figaro в компанії повідомили, що це "вкрай рідкісний випадок". 

Матір, якій близько 30 років, і новонароджена дитина почуваються добре. 

У RATP ще не вирішили, чи підготують якийсь символічний подарунок для них. 

У січні цього року в Румунії під час сильних снігопадів жінці в одному з невеликих містечок довелося народжувати вдома з дистанційними порадами медиків, тому що через сніг її не встигли забрати до закладу. 

Як повідомляли, Франція не планує коригувати церемонію відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі через підвищену терористичну загрозу, але має намір залучити військових із низки партнерських країн до заходів безпеки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: