У польському Щецині зіткнулися британські військові машини, поранені 5 солдатів

фото
Новини — П'ятниця, 26 квітня 2024, 08:15 —

У польському Щецині п'ятеро військових отримали поранення після зіткнення британських військових машин, які їхали колоною.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє RMF24.

Інцидент стався після 17:00 у четвер на Старгардському шосе.

Зіткнулися британські вантажівки, які їхали в колоні. Три транспортні засоби були пошкоджені, розповів прессекретар провінційного штабу Державної пожежної служби в Щецині Томаш Кубяк. Він додав, що постраждалих передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Реклама:
 
фото: PAP

Прессекретарка Воєводської станції швидкої допомоги в Щецині Наталія Дорохович повідомила, що на місце прибули три бригади екстреної медичної допомоги. У результаті аварії було п'ятеро постраждалих, четверо чоловіків і жінка.

У потерпілих – травми нижніх кінцівок і забої хребта. Усі пацієнти у свідомості, стан стабільний, загрози життю немає, повідомила речниця швидкої допомоги.

Зіткнення сталося на дорозі в напрямку Старгарда. На місце було направлено чотири пожежні бригади.

Раніше повідомляли, що військова поліція Польщі розслідуватиме обставини аварії з військовим авто, яка сталася цього місяця в Сілезькому воєводстві, в результаті якої постраждали п'ятеро осіб. 

Нагадаємо, взимку вісім солдатів отримали поранення внаслідок аварії за участю військової вантажівки поблизу польського міста Гайнувка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: