У Румунії перекинувся ваговоз із пивом – рух заблокувала "ріка" хмільного напою

відео
Четвер, 4 серпня 2022, 19:46

На півдні Румунії в комуні Колонешть повіту Олт у середу перекинувся ваговоз, який перевозив пиво – хмільний напій вилився на дорогу й на деякий час заблокував дорожній рух.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на News24.

За попередніми даними, водій ваговоза перевищив швидкість і не вписався в поворот. У результаті транспортний засіб опинився в канаві, а кілька ящиків з пивом випали й розбилися.

Унаслідок інциденту на деякий час було заблоковано дорожній рух, очевидці повідомляли про автомобільні черги в кількасот метрів в обидва боки. Очевидці знімали відео, як пиво текло дорогою.

За попередніми даними дорожньої служби Олта, 48-річний водій ваговоза неналежним чином зафіксував пиво у вантажному відсіку, через що воно і впало. Вантажівка перевернулась, імовірно, на підйомі перед поворотом.

Водія оштрафували на 870 лей (6650 гривень). Жодна людина внаслідок інциденту не постраждала, було завдано лише матеріальні збитки.

Минулого року на автошляху на сході Франції виникла велика пробка внаслідок дрібного ДТП за участі вантажівки, що перевозила каву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: