"Відчай": у Польщі відреагували на "санкції" Росії проти європейських суб'єктів

Вівторок, 8 листопада 2022, 17:05

За словами заступника міністра закордонних справ Польщі Аркадіуша Мулярчика, нещодавні російські санкції, накладені на західні оборонні компанії, є вираженням відчаю російської зовнішньої політики та символічним жестом без жодного реального значення.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Польське радіо".

"Це є вираженням відчаю російської зовнішньої політики. Адже санкції, застосовані ЄС і низкою інших країн світу, вже де-факто виключають можливість будь-якої співпраці з компаніями Російської Федерації через війну в Україні", – сказав Мулярчик.

На його думку, дії Росії мають характери символічної відплати. "Я припускаю, що ця співпраця не функціонує давно, з моменту агресії Росії в Україні. Я сприймаю це як певний жест і символізм без реального значення", – додав Мулярчик.

Як повідомлялося, російський уряд заборонив укладати угоди в галузі військово-технічного співробітництва з 74 організаціями з "недружніх" країн, які є членами НАТО.

До переліку включено організації з Болгарії, Великої Британії, Німеччини, Канади, Литви, Словаччини, Польщі, Чехії, Чорногорії, Естонії та США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: