Поліція Латвії заявила про відсутність небезпеки в речовині, яку надіслали в посольство РФ

Четвер, 12 січня 2023, 10:55

Згідно з висновками експертів поліції Латвії, речовина, яку відправили невідомі в посольство Росії в Ризі, не становила небезпеки.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє портал Delfi.

Як зазначили в пресцентрі Держполіції, точний склад речовини поки що невідомий. Розпочата поліцією відомча перевірка триває.

Раніше повідомлялося, що 4 січня, близько 15.00 з посольства Росії в Латвії надійшла інформація про те, що отримано підозрілу посилку, всередині якої виявили невідому речовину.

На місце події оперативно прибули Держполіція, рятувальники та інші оперативні служби. Отриманий згорток, що викликав побоювання, передали для проведення експертизи.

Нагадаємо, 30 листопада посольство України у Мадриді отримало підозрілий пакунок, у якому після відкриття спрацював вибуховий пристрій. Схожі посилки отримали ще низка адресатів в Іспанії, про що ЄвроПравда детально розповідала у статті "Пошта 155-го калібру".

Після того українські місії і в Іспанії, і в інших країнах почали отримувати закривавлені пакунки. Про останні підозрілі пакети повідомляли з Данії та Румунії, а також Греції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: