У Німеччині запрацював другий паспортний сервіс ДП "Документ" для українців

П'ятниця, 21 квітня 2023, 14:12

З 21 квітня у німецькому місті Кельн розпочали роботу вісім мобільних офісів паспортного сервісу ДП "Документ" для українців.

Про це повідомляється на сторінці паспортного сервісу у Facebook, пише "Європейська правда".

Спеціально облаштовані мікроавтобуси білого кольору із символікою "Паспортний сервіс" розташовані за адресою: Breslauer Platz, Köln, 50668.

Обслуговування відвідувачів у місті Кельн здійснюється виключно за попереднім записом до електронної черги, надання послуг за живою чергою відсутнє.

Громадяни України у Кельні можуть оформити ID-картку чи закордонний паспорт (у тому числі замість втраченого або викраденого); обміняти ID-картку чи закордонний паспорт (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання); обміняти паспорт зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності); одночасно оформити закордонний паспорт та ID-картку; обміняти посвідчення водія; отримати послуги страхування.

Нагадаємо, з 31 березня у Берліні запрацював центр з оформлення документів, де українці, які перебувають за кордоном, зможуть оформити паспортні документи. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: