Ексглава Держдепу США: майбутнє Росії залежить від перебігу війни

Вівторок, 4 квітня 2023, 09:48

Ексглава Держдепу США часів Дональда Трампа Майк Помпео вважає, що майбутнє Росії залежить від перебігу війни в Україні.

Таку думку він висловив у інтерв’ю "Європейській правді", перебуваючи у Києві.

Відповідаючи на питання, яким він бачить майбутнє післявоєнної Росії, Помпео вказав на вирішальне значення того, як війна завершиться.

"Це (майбутнє Росії. - Ред.) залежить від перебігу війни. Але врешті-решт, вирішить те, як ми цього (завершення війни. – Ред.) досягнемо", - сказав він.

На думку Помпео, після війни потрібно буде віднайти таку безпекову архітектуру, яка захистить світ, щоб подібне ніколи не сталося знову. 

"І за правильного рішення росіяни дадуть лад у своїй країні. Я вважаю це абсолютно реальним", - сказав колишній очільник Держдепу США.

Помпео також вважає, що для продовження підтримки Сполучених Штатів Україні слід припинити концентруватися на американських виборах і натомість продовжити демонструвати готовність боротися за свій суверенітет і проводити реформи.

Читайте повне інтерв’ю "ЄвроПравди": Ексдержсекретар США Помпео: Путін повинен відчути, що не можна вважати Америку за ніщо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: