У Нідерландах контейнерне судно з пивом протаранило залізничний міст: потяги ходитимуть рідше

фото
П'ятниця, 7 квітня 2023, 11:18

У голландському місті Гауда контейнерне судно протаранило залізничний міст, внаслідок цього потяги курсуватимуть удвічі рідше до усунення пошкоджень.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє NOS.

Оператори ProRail і Dutch Railways повідомили, що внаслідок пошкодження залізничного мосту над каналом контейнерним судном частота курсування потягів через нього скоротиться удвічі, доки не закінчиться ремонт. 

 
MediaTV

Обстеження мосту ще триває. "Перші висновки – що міст отримав суттєві пошкодження. Рух поїздів можливий, але не по усіх коліях", - прокоментували у ProRail. 

Аварія спричинила перебої також з регулярним рухом суден через канал. Зокрема, великі судна не зможуть пройти, тому що механізми розведення мосту після тарану не працюють як слід. 

Згідно з доступною інформацією, судно, що спричинило проблеми, вирушило з контейнерного термінала в Альфен-ан-ден-Рейні. Звідси, зокрема, везуть до порту Роттердама продукцію відомої броварні Heineken, частину вантажу контейнерів складало пиво.

Це вже не перший подібний інцидент з мостом – судно врізалося у нього також у 2018 році, наслідки тієї аварії остаточно усунули лише наприкінці минулого року. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: