У Польщі прокоментували візит Зеленського до Фінляндії та Нідерландів

Четвер, 4 травня 2023, 09:54

Керівник Офісу президента Польщі з питань міжнародної політики Марчин Пшидач "не здивований тим, що президент України Володимир Зеленський подорожує, щоб підігріти питання" війни.

Так він прокоментував Polsat News останні поїздки Зеленського, повідомляє "Європейська правда".

Пшидач згадав про візит президента України Володимира Зеленського до Фінляндії в середу. Зустріч тримали в таємниці до останньої хвилини. На четвер запланований не менш несподіваний візит до Нідерландів.

"Десь на Заході ця інформація висвітлювалася, але питання безпеки мають бути на порядку денному. Не повинно бути так, що лідери змінюють свою позицію, і що ситуація в Україні не повинна бути на перших шпальтах цілий рік. Це дуже важливо, і я не здивований, що президент Зеленський подорожує, щоб підігріти це питання", – сказав Пшидач.

Нагадаємо, в середу, 3 травня, Володимир Зеленський прибув з несподіваним візитом до Фінляндії для участі у Нордично-українському саміті лідерів та низки двосторонніх зустрічей. Після цього він прибув у Нідерланди.

Крім того, за даними німецьких ЗМІ, президент України має прибути до Німеччини 13 травня на запрошення федерального президента Франка-Вальтера Штайнмаєра, але після "зливу" інформації у ЗМІ організація візиту під питанням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: