Італійські туристи в Албанії втекли з ресторану, не заплативши. Втрутилась Мелоні

відео
Субота, 19 серпня 2023, 14:50

Прем’єрка Італії Джорджія Мелоні розпорядилась компенсувати вартість обіду в ресторані в албанському місті Берат чотирьох італійських туристів, які втекли звідти, не заплативши.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на Rai News.

Історія, яка набула розголосу у ЗМІ й соцмережах, почалася з відео, опублікованого рестораном у Бераті – історичному місті в центрі Албанії. На ньому група італійців втекла, не сплативши рахунок на суму близько 80 євро.

Власник ресторану в інтерв’ю албанським ЗМІ висловив подив такому розвитку подій, оскільки ціни в нього "в межах норми", а туристи, що втекли, дякували за хорошу їжу.

"Такого з нами ще ніколи не траплялося. Ми сподіваємося, що вони зроблять щось хороше на ці гроші", – сказав він.

На час інциденту прем’єрка Італії Джорджія Мелоні саме була на відпочинку в Албанії та навіть зустрілась із албанським колегою Еді Рамою.

В інтерв’ю La Stampa, опублікованому в п’ятницю, Рама пригадав: коли Мелоні дізналась про випадок із туристами, доручила посольству "заплатити за цих недоумків", бо "Італія не може дати собі так зганьбитись".

Того ж дня італійське посольство у Тирані справді оголосило, що "за дорученням прем'єр-міністерки" сплатило рахунок, який "залишила група італійських туристів у ресторані в місті Берат".

"Італійці дотримуються правил і сплачують свої борги, і ми сподіваємося, що подібні випадки не повторяться", – додали в посольстві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: