Кулеба зустрівся з депутатом з Естонії, який влаштував велопробіг до Києва для збору на ЗСУ

відео
Новини — П'ятниця, 3 травня 2024, 21:59 —

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба особисто подякував депутату естонського парламенту Крісто Енн Вага, який проїхав на велосипеді з Таллінна до Києва для збору коштів на Збройні Сили України.

Про це Кулеба написав в Instagram, повідомляє "Європейська правда".

Голова МЗС прийняв естонця на ґанку міністерства в п'ятницю, 3 травня, де "висловив щиру вдячність від усієї нашої країни за його вчинок".

"Естонія – маленька країна, але естонці мають велике серце та потужно підтримують Україну. Завдяки таким щирим друзям маємо віру, що Україна здолає всі труднощі та переможе", – вважає Кулеба.

Реклама:
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmytro Kuleba (@dmytro_kuleba)

Група на чолі з естонським депутатом Крісто Енн Вага розпочала свій шлях о 8 годині ранку 26 квітня з площі Вабадузе в Таллінні. У четвер він виклав фото з Майдану Незалежності в Києві зі словами "Ми це зробили".

Відстань від Таллінна до Києва становить близько 1700 кілометрів. Під час пробігу Крісто Енн Вага закликав пожертвувати кошти для придбання повноприводних автомобілів і FPV-дронів для українських захисників. Станом на зараз він зібрав понад 30 тисяч євро, тоді як ціль – 50 тисяч.

Нагадаємо, влітку минулого року мер норвезького міста проїхався до України на велосипеді й зібрав 540 тисяч гривень для ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: